Om oss?

Välkommen till On-Fight, den ultimata destinationen för alla som älskar kampsport och kampsport.

Vi är en del av storfamiljen Spacefoot, ett företag som är en pionjär inom sport e-handel. Vår resa började med en enkel passion för handboll, som snabbt spred sig till volleyboll, och sedan till fotboll, vilket drev vår expansion. Idag är vi stolta över att ha 24 specialiserade webbplatser, som täcker nästan alla sporter och nyligen utvidgade till andra områden som motorcyklar eller dekoration.

Våra strategiskt belägna lager i Montlouis-sur-Loire (37) är navet för vår verksamhet, där över 500 000 produkter från över 5 000 varumärken skickas över hela Europa. Våra kontor i Levallois-Perret rymmer en dedikerad expertteam som ständigt arbetar för att förbättra din online shoppingupplevelse.

Hos oss på Spacefoot är våra värderingar avgörande. Vi drivs av ambitiösa mål, inte bara för oss själva, utan också för våra kunder. Vi tror på lagarbete och arbetar tillsammans för att erbjuda den bästa servicekvaliteten. Trots vår framgång värdesätter vi varje möjlighet genom att ständigt söka förbättringar.

Alltid på jakt efter nya utmaningar planerar vi att expandera internationellt till över 20 länder inom en snar framtid. Vårt mål är att ständigt innovera och pusha gränserna för e-handel för att kunna erbjuda dig ännu mer bekvämlighet och valmöjligheter.

Hos On-Fight är vår mission enkel: att ge dig rätt utrustning för att optimera dina prestationer, samtidigt som vi sparar din tid och pengar. Oavsett om det gäller produkter relaterade till kampsport eller kampsport, har vi det du behöver.

Så varför vänta? Välkommen till Spacefoot-universumet!